Aku Kasih Tau

😃 TAK DUDUHI 😃

Sarno dolan nang omahe pacare sing jenenge Sarni. Sak wise tekan omahe Sarni, Sarno mbisiki neng kupinge Sarni;
“Ni, aku kepingin nduduhke sesuatu karo kowe…”

Sarni njawab karo deg2an;

“Opo tho, kaaang?”

Sarno: “Neng kamarmu wae yo?”

Sarni (karo mesem2 manis): “Iyo lah, kang, yuk”

Sak wise mlebu kamar….

Sarno: “Oleh ditutup lawange, Ni?”

Sarni: “Oleh kok Kang, lha ono opo tho kang?”

Sarno: “Sssst…oleh dikunci ora?”

Sarni: “Dikunci oleeeh…opo tho kaaang?”

(Deg-deg-an)

Sarno neruske aksine…

Sarno: “Oleh ditutup jendelane?”

Sarni (soyo penasaran): “Oleh…”

Sarno: “Oleh dipateni ora lampune?”

Sarni (bergairah): “Oleh banget, kaang”
Sak wise lampu mati…

Sarno: “Ni, kowe kepingin ngerti opo sing arep tak weruhke kowe?”

Sarni: “Iyoo cayang…”

Sarno: “Kene rada cedak aku, Ni. Coba cekelen tanganku…”

Sarni: “Iiiihhh opo tho, kang? Wis ora sabar lho!”

Sarno: “Sawangen, Ni. jam tanganku lampune iso murup….⌚⌚⌚……….

Post: Een (Chamera)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s