Iki Sapu Tanganmu (Narto Sabdo) Lagu Daerah Jawa Tengah

Narto Sabdo

IKI SAPU TANGANMU

Iki sapu tanganmu

Gondo arum kanggo pepilingku

Kembang mlati mung sawiji

Tur dadi ati rino lan wengi
Tak pujo puji gunane

Dadi lambange prasane

Oiye …….. Oiye ………..
Nadyan aduh nyelak tuluh

Nanging caket jroning ati

Wohing aren silo

Ojo ngejur podo
Mbok yo eling prasetyamu sepisanan

Ki lho iki sapu tanganmu

Tansah dadi tali katresnanmu

Lerwo alit mungsilo kang ndak anti anti


Penjelasan:

 

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s