Tatu | Lagu Didi Kempot Maestro Campursari, Khas Jawa


Lagu Tatu ditulis dening Didi Kempot, uga dilagokne dewe karo sang maestro Campursari iku, sing lagune wis kondhang ing jagad campursari.