Bahasa Seni Budaya

Tatu | Lagu Didi Kempot Maestro Campursari, Khas Jawa

Lagu Tatu ditulis dening Didi Kempot, uga dilagokne dewe karo sang maestro Campursari iku, sing lagune wis kondhang ing jagad campursari.

Tulisan iki nganggo basa Jawa, nanging ora nganggo aksara Jawa, sebab aku durung bisa nulis nganggo aksara Jawa ana ing latar iki. Ya pada dingerteni pancen durung bisa.

Apa sebab aku nulis nganggo basa Jawa, amarga basa Jawa ngono saiki wis terkenal ana ing jagad iki, buktine Google uga nyiapke alih basane. Uga kanggo nguri-uri basa Jawa dewe.

Dadi, aku uga arep ngerti menawa tulisan iki mengko di alih basa nganggo Google. Ana kene sisan kanggo nyiarke lagune Didi Kempot sing judule TATU.

MP3 Lagu TATU

Lagu Tatu, Didi Kempot, bisa di jupuk (download)

Puter uga | Campursari Didi Kempot judule Suket Teki


Skrip Lagu TATU

TATU

Didi Kempot

Senajan kowe ngilang,
ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji – janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara,
ning isih kuat nyonggo
TATU sing ana ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Apa aku salah yen aku crita
Apa anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Apa aku salah yen aku kondho
Apa anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Puter ugo | Sewu Kutho Campursari Didi Kempot

Senajan aku lara,
ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Apa aku salah yen aku crito
Apa anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Apa aku salah yen aku kondho
Apa anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Sing tak rasakke

Sumber: Musixmatch
Penulis lagu: Didi Kempot / Bareksa Bareksa

Wisata Alam Air Terjun Temam Lubuklinggau Sumatera Selatan

Tegese Lagu Iki Basa Indonesia

TATU
LUKA

Senajan kowe ngilang
Ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji janjimu kuwi
Nglarani ati

Walau kau menghilang
Tak bisa kupandang
Tapi di hati selalu teringat
Manisnya janji janjimu itu
Menyakiti hati

Senajan aku loro
Ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Walau aku sakit
Tapi masih kuat menanggung
Luka yang ada di dada
Perih rasanya kalau teringat kamu
Susah obatnya

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane
Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Apa aku salah kalau aku cerita
Apa adanya
Orang yang di dekatmu biar ikut mendengar
Bagaimana Kebenarannya
Apa aku salah kalau aku ungkap
Apa adanya
Ceritanya cinta ketika dulu
Aku dan kamu

Senajan aku loro
Ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Walau aku sakit
Tapi masih kuat menanggung
Luka yang ada di dada
Perih rasanya kalau teringat kamu
Susah obatnya

Midangetne | Cidro (Campursari) Cover with Casio ctk 6250 + OMB + Not Angka + Lirik dan MP3

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane
Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Sing tak rasake

Apa aku salah kalau aku cerita
Apa adanya
Orang yang di dekatmu biar ikut mendengar

Bagaimana Kebenarannya
Apa aku salah kalau aku ungkap
Apa adanya
Ceritanya cinta ketika dulu
Aku dan kamu
Orang yang di dekatmu biar ikut mendengar
Yang aku rasakan

Sugeng midangetaken kalih leyeh-leyeh iling njaman mbiyen

dening Eswede Weanind
editor Kissparry

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.