Mbah Kakung Potong Rambut di Salon Moderen

MBAH KAKUNG DOGMATULI POTONG ING SALON MODERN

Pelayan : Ngersakke nopo mbah ? 

Mbah kakung : Ajeng cukur mas, SOALE AJENG REUNIAN niki rambute pun dowo selak sumuk.

Pelayan : Nggih gampil mbah, ning sakderenge rambute dikramasi riyin nggih ben resik

Mbah kakung : Pun manut mawon kulo mas.

Mbah kakung seneng banget lagi pisan iki dikramasi karo dipijeti sirahe.Bareng wis rampung.

Pelayan : Mbah niki rambute simbah pun putih kabeh disemir ireng riyin nggih ben ketok mundak enom melih.

Mbah kakung : Nggih mas saene mawon kulo manut.

Bareng rampung di semir mbah kakung ketok gagah bali enom meneh.

Pelayan : Terus sakniki simbah ngersakke potong model pripun,ten mriki pun ahli cukur sedoyo segala model saget mbah.

Mbah kakung : Kulo pengin gundul mawon kersane ten sirah entheng.

Pelayan. : 😂😂😂😂😂😂😂 !!!!!!!!!!!!!!!?!??!??!??!??!
Tomboo ngantuuuuk😜

Kiriman: Suroto @Mulia

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s