Berita Utama

Pada Saka SMA Sultan Agung 1 Semarang, Ning Bandung Ora Sengaja Ketemu Konco Sak Sekolahan

Bandung (Kamis 10 Mei 2019), dino iku aku ono tugas kerjoan nyang Bandung, berhubung Kota Bandung ki wis sering tak dolani, kan durung kabeh wilayah wis tak tekani.

Jenenge dudu wilayah dewe, aku njaluk referensi konco supoyo digolekke bolo ling biso dijaluki tulung mbantu ono kendaraan lan yo isoh ngeterke ngrampungke gaweanku. Sak uwise dikei nomer kontak terus ngomong-ngomong nganggo WA, deweke isoh mbantu aku, “Pak Deris jenenge”, lha nembe ketemu yo mesti kenalan, takon ngendi omahe, keluargane karo lia-liane, pokoe komplit lah.

Hotel Grand Pacific Bandung

Kebeneran tugasku rong enggon, Jakarta karo Bandung, dadine aku njujuk Jakarta ndisik (09 Mei 2019), begitu rampung gawean ono Jakarta langsung nyang Bandung, supoyo ketok akrap nglanjutke cerito wis dolan menyang ngendi wae, “Pak Deris jare wis pernah tinggal ono Semarang, mergone wong tuane ndisik tugas ana kana. Dadine SMP karo SMA ne ana Semarang”, Jarene

Begitu pernah tinggal ana Semarang terus tak oyak tho SMP ngendi karo SMA ngendi, ling ngeterke aku ngomong jare lulusan SMA Sultan Agung 1 Semarang (SULA 1), aku kaget tho lha kok podo, aku ya lulusan Sultan Agung 1 Kota Semarang.

Terus dadi tambah gayeng mgobrole

Nanging bedo tahun lulusane, iku ora tak ndadekake soal, ling penting pada sekolahane, Bu Hudahaniem, BSc., ling kesebut pertama, Beliau kepala sekolahe wektu iku ling paling hebat, terus jeneng guru-gurune ya pada-pada isih kelingan.

Penasaran, engko teruske meneh yo, iki siap-siap marep nugas meneh.

Nggon Ngaso Hotel Grand Pasific Bandung.

By Lik Kasjo
Editor Kissparry Wea

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.